ANTALYA / SERİK - Serik Özel Eğitim Meslek Okulu

Serik Özel Eğitim Meslek Okulu

MERKEZ MAH. 2104 SK. NO 32 İÇ KAPI NO C SERİK / ANTALYA
Vizyon
Ortaöğretim çağındaki zihinsel yetersizliği olan öğrencilerimizi; akademik, sosyal, dil ve iletişim alanlarında tüm davranışları kazanmış, toplum içerisinde bağımsız olarak yaşayabilen, toplumla bütünleşmiş, iş eğitimi ve meslek ahlakı edinmiş, iş yaşantısına hazır, kendine güvenen, görev ve sorumluluklarının bilincinde bireyler yetiştirmek.
Misyon
Ulu önder Atatürk´ün "Eğitimde feda edilecek tek fert yoktur" sözü doğrultusunda, bilgi, beceri ve teknolojiyi etkin biçimde kullanarak özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerin sahip oldukları yetenekleri mümkün olabilecek en üst seviyeye ulaştıran bir okul olarak; Türkiye´nin en iyi Özel Eğitim Meslek Okulu olmak.
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim
Ulaşım
İl merkezinden 14 dakika aralıkla otobüs ulaşımı, ilçe içerisinden minibüs ile ulaşım. İl merkezinde ikamet eden öğretmenlerimiz aynı araçla birlikte ulaşım sağlamaktadır.
Öğrencilerimiz taşımalı eğitim ile okulumuza gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Devlet hastanesi kuzeyinde, su deposu mevkinde, şehrin hemen dışında, havadar bir alan.
İl merkezine 39 km, İlçe merkezine 1,5 km.
Okulumuz spor kulübünde BOCCE takımı aktif olarak faaliyet göstermektedir.
Diğer Hususlar
Okulumuzda Hafif Düzeyde Zihinsel Yetersizlik tanılı öğrencilerimiz ile Hafif Düzey Otizm tanılı öğrencilerimiz eğitim görmektedir.